
Purée de marrons / kastanjepuree; ongezoet smaakt het heerlijk door een spruitjesstampot of als (verwarmd) bijgerecht bij wild of (wild)gevolgelte Gezoet, van vanille voorziene, puree is geschikt als zoet bodembeleg voor taarten, of uitgesmeerd over bladerdeegflapjes Te vullen met versgekookte kastanjes en appel, of amandelgruis, schijfjes handpee...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcp.html

Purée de marrons / kastanjepuree; ongezoet smaakt het heerlijk door een spruitjesstampot of als (verwarmd) bijgerecht bij wild of (wild)gevolgelte Gezoet, van vanille voorziene, puree is geschikt als zoet bodembeleg voor taarten, of uitgesmeerd over bladerdeegflapjes Te vullen met versgekookte kastanjes en appel, of amandelgruis, schijfjes handpee...
Gevonden op
https://www.sjeef.nl/Recepten/ABC/abcp.html
Geen exacte overeenkomst gevonden.